Referenties

Stichting WoningBeheer Betuwe

Stichting WoningBeheer Betuwe is een woningcorporatie met circa 4.000 woningen die werkzaam is in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Met 40 mensen geeft SWB inhoud aan de kerntaak: Het verhuren en beheren van woningen voor mensen met een ‘smalle beurs’. Naast het verhuren van woningen, verkoopt SWB ook woningen, zowel nieuwbouw als bestaande voorraad. Ook verhuurt SWB op beperkte schaal bedrijfs- en maatschappelijk vastgoed. SWB gebruikt MakeMyMap als laagdrempelig en functioneel hulpmiddel bij de uitvoering van de dagelijkse beheertaken. Daarvoor worden alle woningen met hun relevante kenmerken in kaart gebracht.

Monet

Monet, de vereniging die namens de netwerkoperators KPN, T-Mobile en Vodafone de plaatsing van antennes afstemt met overheden, heeft een maatwerkvariant afgenomen van MakeMyMap. Met deze digitale kaarttool wil Monet plaatsingsplannen inzien, maken en delen met gemeenten. Er kan ingezoomd worden op de reeds geplaatste antenne installaties, zoekcirkels (locaties waar antenne-installaties gepland worden) en relevante geregistreerde kenmerken kunnen worden uitgelezen. Monet krijgt hiervoor de beschikking over zowel wegen- als topografische kaarten. Tevens kunnen plaatsingsplannen in hoge resolutie op A3-formaat worden geprint via een koppeling naar pdf.

Areal

Areal, adviesbureau voor grond, milieu en bouw gebruikt MakeMyMap voor het beheren van landschapselementen. Het bedrijf beheert bijvoorbeeld houtwallen en bosjes voor diverse particuliere en publieke grondeigenaren en biedt ondersteuning bij de aanvraag en uitvoering van subsidies voor natuur- en landschapsbeheer. MakeMyMap ondersteunt Areal in de communicatie met klanten en verschaft de benodigde documentatie van subsidieaanvragen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen