Veelgestelde vragen

Vraag
Ik zoek een specifieke functie die ik niet kan vinden in MakeMyMap. Wat nu?
Antwoord

Mail naar info@makemymap.nl of vul het contactformulier in op onze website. MakeMyMap waardeert alle feedback en kijkt graag met u mee om te zoeken naar een passende oplossing. Blijf ook via onze social media op de hoogte van alle ontwikkelingen, via Twitter en LinkedIN.

Vraag
Wat zijn templates, objecten en kenmerken?
Antwoord

U kunt binnen MakeMyMap werken met een standaard template of u kunt zelf een template aanmaken. Een template is de blauwdruk van uw kaart en bepaalt welke objecten er vastgelegd kunnen worden, hoe deze eruit zien en welke kenmerken ervan vastgelegd kunnen worden. Denk hierbij aan het aantal personen binnen de getekende radius of de economische waarde van een punt op de kaart.

Vraag
Waarom zou ik MakeMyMap gebruiken?
Antwoord

MakeMyMap is online kaart tool waarmee  u simpel maar nauwkeurig, objecten in de kaart kan tekenen of uploaden. Aan deze objecten kan vervolgens allerlei informatie gekoppeld worden. Deze informatie kunt u in projectvorm met diverse gebruikers en verschillende gebruikersrechten delen. Ideaal om geografische projecten te actualiseren, registreren, beheren en te delen met anderen.

Vraag
Welke kaartlagen of ondergronden zitten er standaard in MakeMyMap?
Antwoord

Met MakeMyMap heeft u beschikking over 5 nauwkeurige ondergrondkaarten. Dit varieert van een wegenkaart voor eenvoudige navigatie, de Kadastrale percelenkaart en aan actuele luchtfotokaart. Bekijk de overige kaarten op onze productpagina.

Vraag
Hoe is de beschikbaarheid van MakeMyMap (SLA)?
Antwoord

De gegarandeerde beschikbaarheid is 99,5% op jaarbasis, exclusief onderhoud. Tevens biedt MakeMyMap een Continuïteit Service aan, hiermee waarborgen wij de aanvoer van data van de bronhouders en de toegang en beschikbaarheid van het Geo Service Center en de daarop draaiende applicaties. In combinatie met een reguliere software escrow biedt dit u de volledige garantie op continuïteit van de services, onafhankelijk van het bedrijf.

Vraag
Hoe veilig is MakeMyMap?
Antwoord

MakeMyMap is een web based applicatie waarmee alleen met de juiste geregistreerde gebruikerskenmerken (username/password) ingelogd kan worden. Tevens worden alle gegevens met behulp van HTTPS versleuteld om een veilige uitwisseling van data te waarborgen.

Vraag
Wat gebeurt er met de data die ik op sla in MakeMyMap?
Antwoord

MakeMyMap is een web based applicatie, ook wel cloud computing genoemd. Dit betekent dat het beheer van hardware en software geheel wordt verzorgd door de leverancier. De data die u opslaat wordt dus in een beveiligde omgeving opgeslagen en beheerd. Alleen u en uw gemachtigde gebruikers hebben toegang tot uw database; uw data wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Vraag
Kan ik MakeMyMap eerst gratis proberen?
Antwoord

Ja, u kunt een gratis testlicentie afnemen voor 1 maand met behoud van data bij het aangaan van een contract.

Vraag
Wat kost MakeMyMap?
Antwoord

De kosten voor het gebruik van MakeMyMap hangen af van het gewenste aantal gebruikers en licentievorm. MakeMyMap is al beschikbaar vanaf 35 euro per maand voor max. 1 gebruiker. Dit is inclusief het hosten van uw data. Daarnaast zijn er pakketten beschikbaar waarbij u met meerdere mensen kunt werken, variërend van 5, 10 tot 50 gebruikers. Op basis van uw licentievorm worden de licentiekosten maandelijks dan wel jaarlijks aan u gefactureerd.

Vraag
Wat kan ik nu precies met MakeMyMap?
Antwoord

MakeMyMap is online kaart tool waarmee simpel, maar uiterst nauwkeurig, objecten in de kaart getekend of geladen kunnen worden. Aan deze objecten kan vervolgens allerlei informatie gekoppeld worden. Deze informatie kunt u in projectvorm met diverse gebruikers en verschillende gebruikersrechten delen. Ideaal om geografische vraagstukken en projecten te registreren, beheren en te delen met anderen.

Onze helpdesk raadplegen?

Neem contact met ons op of bel de helpdesk op 06-53770672 (op ma t/m vr tussen 08:30-17:00).

Contact opnemen